Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η σημερινή πράξη αλτρουισμού από συμπολίτες μας με κίνδυνο της ζωής τους, ήταν ένα μήνυμα σε μας τους γκρινιάριδες και τους αυτοκαταστροφικούς-μηδενιστές ότι υπάρχει ακόμα ευαισθησία σε τούτον τον τόπο. Δεν έχουν ισοπεδωθει τα πάντα, παρόλο που πολλοί έτσι το βλέπουμε... Και αφού μας αρέσει να συγκρινόμαστε με άλλους λαούς, παρόμοιο φαινόμενο θα ήταν σπάνιο σε μια άλλη ευρωπαική χώρα.

8 σχόλια:

  1. σόρυ αλλά εκάμαν μαλακία... δηλαδή αν τους εσκοτώναν οι ληστές θα ήταν "ήρωες"? για να προστατέψουν τι? την τράπεζα; που μας καταληστεύει "νόμιμα"?

    οι άλλοι ευρωπαίοι έχουν τον νουν να σκεφτούν ότι η τράπεζα είναι ασφαλισμένη από χίλιες πάντες για τα λεφτά της, η ζωή του καθενός μας όμως όχι!

    τραγουδάκι :-)
    http://www.youtube.com/watch?v=myfetwoS910

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουφ, πάρτο ότι δεν το έκαναν για να προστατευσουν την τράπεζα, αλλα για να προστατευσουν τον τρόπο ζωής τους που έμαθαν μεγαλώνοντας, χωρίς τόσες ληστείες και εγκλημα. Ακόμα και συ βαθιά μεσα σου ξέρεις ότι ήταν το σωστό που κάνανε. Θέλεις να φτασουμε σε μια κοινωνια που θα ξεψυχά κάποιος δίπλα μας και εμείς να λέμε δεν ειναι δουλεια δική μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννα συμφωνήσω με την ουφ, δαμέσα κάμνουμε ήρωα τον καθένα που την είδε superman.

    Ast τάχα τωρά είμαστεν ευαίσθητοι αμα ξεψυχά κάποιος δίπλα μας? Ξύπνα αν δεν υπάρχει συμφέρον nobody blady cares..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουφ ωραιο το τραγουδακι, ουτε εγω τα παω καλα με τις τραπεζες. Αλλα οι συγκεκριμένοι λυστες δεν την ειδαν Ρομπιν Χουντ, εκλεψαν αρκετες τράπεζες το συγκεκριμένο διάστημα και μάλιστα ο ένας ήταν και κατηγορούμενος για άλλες 144 διαρρήξεις.

    Αχαπαρη έχεις δίκαιο αν δεν υπάρχει συμφέρον nobody cares. Γιαυτό πάμε που το κακό στο χειρότερο και όλοι γκρινιάζουμε.

    Αστ συμφωνώ μαζί σου παρ' όλο που θέλω να τα χώσω στουσς μπάτσους. Ξέρω όμως ότι δεν είναι όλοι το ίδιο (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tο σχόλιο μου δεν είναι τίποτε άλλο που τούτο το ποστ που μόλις εθκιάβασα τζαι εσιοκαρίστηκα!
    http://triolouin.blogspot.com/2010/09/blog-post.html
    "Ληστέψανε την τράπεζα και τι με νοιάζει εμένα...δεν είμαι με κανένα..." λαλεί ο Π. Σιδηρόπουλος! Άτε μετά να ζήσει η χήρα τζαι τα παιθκιά της με την φτωχοσύνταξη που εννα της δώσουν!
    Οι οδηγίες που έχουν ακόμα και οι υπάλληλοι των τραπεζών είναι "ποτε μα ποτε να μην επιχειρήσουν να σταματήσουν/επέμβουν σε μια ληστεία τζαι να μεν βάλουν ποττέ σε κίνδυνο τη ζωή τους! Να τους δώσουν όσα θέλουν για να φύουν!"
    Η δική μου σκέψη μόλις άκουσα την είδηση ήταν να γελάσω τζαι να πω ότι πάλε εκάμαν ρεζίλι την αστυνομία!
    Εφαντάστηκες να κάμει κάποιος καλός πολίτης το παλληκάρι σε ληστεία τζαι να παίξουν 5-6 αθώους οι ληστές για εκφοβισμό? Παίρνεις έτσι ρίσκο? Εν παίρνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ ενευρίασα που "η αστυνομία επικροτεί τέτοιες ενέργειες από πολίτες" ... μα είμαστε σοβαροί;!

    ast μάλλον φτάσαμε στη κοινωνία που λες: http://triolouin.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

    άλλο είναι να παρέμβει κάποιος σε ένοπλη ληστεία βάζοντας σε κίνδυνο αθώους και άλλο να βοηθήσει κάποιον δίπλα του που έχει πρόβλημα. σε αυτό δεν ξέρω πόσο πρόθυμοι θα ήταν.

    ονειροπόλε, σίγουρα δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τους ληστές! αλλά ούτε και τους "αγανακτισμένους πολίτες"... αυτή η φράση με τρομάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή