Σάββατο, 7 Αυγούστου 2010

Ακριβό μου διθέσιο

Καμιά φορά περιμένεις την επιβεβαίωσει του για να εμπεδώσεις τον κανόνα. Ναι, τελικά το αυτοκίνητο είναι η προέκταση του πέους μας και παραδόξως αυτό μετρά για τις γυναίκες. Σήμερα βόλταρα με ένα ακριβό διθέσιο ενός φίλου και είπα να κάνω ένα τέστ. Φόρεσα το μεγάλο μου γυαλί, επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις, πήρα το κατάλληλο ύφος του «εγώ είμαι ο πάshi γα­­...ας" και άρχισα να φλερτάρω με όποιο θηλυκό έβρισκα στο δρόμο μου. Η επιτυχία ήταν αναπάντεχη. Γυναίκες μέσα σε αυτοκίνητα, πεζές, πάνω σε ποδήλατα, όλες τσιμπούσαν, ακόμα και μια μεταξένια γατούλα με γλυκοκοίταζε. Μάλιστα έδωσα και 1-2 ραντεβού που την υστάτη τα ακύρωσα γιατί δεν ήθελα να μεταμορφωθώ σε πλήρη μακάκα. Πάντως επιβεβαίωση του ανδρισμού μου δεν έγινε σήμερα αφού ένιωθα ότι έκανα σεφτέ με το «πουλί» ενός άλλου. Μετά από την βόλτα επέστρεψα το «πουλί» του φίλου μου και ξεκίνησα ΠΕΖΟΣ (: να πάω στο σπίτι μου. Το ερώτημα βασανιστικό. Μήπως έχει δίκαιο το άσμα που λέει:
«Τη στιγμή που σ' αγόραζα για να τριπάρω
Το κενό μου εξαγόραζα δειλά».
Τελικά πιο είναι το βασικό κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου, το πορτοφόλι σου ή το μέγεθος του πουλιού σου;;;
Μην μου πείτε να ρωτήσω τον φίλο μου γιατί και οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

2 σχόλια:

 1. Έτυχε μου τζαι μένα να κρατώ χλίδατο αυτοκίνητο τζαι αν τζαι δεν είσιε νούμερα έκαμε μου εντύπωση που η αστυνομία αντι να με σταματήσει επροσπαθούσε να δει ποια το οδηγά! Εμείναν τζαι εχάσκαν!
  Στις παρόδους ούλλοι αφήναν με να φκώ, τζαι γενικότερα ούλλοι εκάμναν μου τοπο να περάσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. για κάποιους σίγουρα το μέγεθος του πουλιού τους, όσο πιο μικρό, τόσο πιο μεγάλο αυτοκίνητο ;-)

  πάντως είναι πιστεύω ένας παράλληλος κόσμος, οι άντρες που θέλουν να ρίξουν μια γυναίκα με αυτό τον τρόπο ρίχνουν γυναίκες με αυτή τη νοοτροπία και γυναίκες με αυτή τη νοοτροπία ενδιαφέρονται περισσότερο για το αυτοκίνητο παρά για το πουλί!

  κι εμένα με ενδιαφέρει το τι αυτοκίνητο οδηγεί κάποιος: αν μου πει μερσεντές ή χάμμερ ή από αυτά με τα φτερά υποβιβάζετε αμέσως στην κατηγορία "χώρκατος"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή