Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ζητείται ΓΑΡΟΣ προς αγορα

(Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στην έρευνα. Οι απόψεις σας ήταν πολύ ενδιαφέρουσες).



Και κάτι άλλο...



Υπουργέ Εμπορείου έκαμες τα θάλασσα με τους πεζινάριες. Εξεκίνησες έναν πόλεμο μαζί τους τζαι έχασες τον λόγο ανύπαρκτης στρατηγικής. Εσυντρίψα σε τζαι τωρά παίρνουν τα λάφυρα τους που την πούγκα μας. Τωρά φκένεις κάθε λίο τζαι λαλείς ότι οι τιμές των καυσίμων στην Κύπρο είναι από τις φτηνότερες στην Ευρώπη. Τι επιδιώκεις; Να γίνουνοι πιο ακριβές; ΕΙΣΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010




ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ REALITY NEXT TOP MODEL;

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

American dream or nightmare?

Πάνε περίπου 2 -3 χρόνια από τότε που ο Αμερικανός σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ ξεσήκωσε αντιδράσεις στους κόλπους της, «αγγελικά πλασμένης», Αμερικανικής κοινωνίας με το ντοκιμαντέρ του «Sicko». Ένας άνθρωπος που ξέρει καλά να προκαλεί το κατεστημένο αγνοώντας τις επιπτώσεις. Αυτή τη φορά «άγγιξε» το Αμερικανικό σύστημα υγείας. Με λίγα λόγια παρουσίασε ένα σύστημα υγείας που βρίσκεται στην «εντατική» έτοιμο να ξεψυχήσει κάτω από τις οικονομικές διαπλοκές της πολιτικής ελίτ.

Σήμερα στο 2010 ο μελαχρινούλης Πρόεδρος της χώρας του ονείρου και των ευκαιριών, κατάφερε μέσα από συμπληγάδες να περάσει νομοσχέδιο από το Κογκρέσο για καθολική ασφάλιση υγείας στους Αμερικανούς πολίτες. Κάτι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς προκάτοχοί του αφού έβρισκαν αντιμέτωπα τα περιβόητα λόμπυ. Τώρα, μάλλον, 50 εκ. ανασφάλιστοι Αμερικανοί θα έχουν το δικαίωμα να επισκεφτούν το νοσοκομείο για να γίνουν καλά. Πράγμα αυτονόητο στις περισσότερες χώρες αλλά όχι στην πλουσιότερη χώρα του πλανήτη. Είναι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις που πρέπει να επαινούμε τα του οίκου μας. Ξέρω ξέρω, χρειάζονται πολλά να γίνουν ακόμα. Αλλά και εμείς πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία.